“Сега светът е твърде малък за нищо друго, освен за братство.”  – Артър Пауъл Дейвис

115oy/ април 17, 2022/ Новини/ 0 comments

Нашите малки добротворци от първи и трети клас се включиха в инициативата “Деца помагат на деца”, организирана в сътрудничество между Министерството на образованието и науката и Българския червен кръст.Сърцатите ни ученици и техните учители старателно и с любов подготвиха кашоните с хуманитарна помощ за пострадалите от войната деца в Украйна, молейки се за мир по целия свят. Изказваме своите най-искрени благодарности към родителите на нашите прекрасни ученици, възпитали ги да бъдат добри хора! Добрината е вродено качество, за което трябва да се грижим!Благодарим и на Столичната организация на БЧК за прекрасните подаръци за нашите ученици – книги с историята на основателя на Международния комитет на Червения кръст.Бъдете добри!

Мили деца, Ние учениците от III.клас при 115 ОУ “Св.св. Кирил и Методий”, с. Горни Богров, Ви изпращаме нашите най-сърдечни пожелания в благотворителната кампания “Деца помагат на деца”, любими наши играчки и подаръци от сърце. Искаме да Ви зарадваме и да усетите чрез тях нашето приятелство и загриженост. Пожелаваме Ви мир и да изживеете Вашето щастливо детство заедно с близките си! С обич: Мария, Габриела, Кристина, Евгения, Мая, Ивайла, Данаил, Божийдар, Пресиян, Андрей, Николай, Кристиян, Мирослав, Лари, Георги, Димитър и учителите Росица Тодорова и Валентина Юрукова.

Share this Post

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*